Prijava

Vaša prijava

Na velikoj konferenciji u Velikoj Gorici govorit će se o transformaciji urbanog sustava hrane

[]

Velika Gorica LAB organizira završnu međunarodnu konferenciju “Transformacija urbanog sustava hrane” u sklopu projekta Cities2030 – Uspostava snažnog i održivog sustava opskrbe hranom FOOD2030.

Sustav hrane obuhvaća različite aspekte našeg društva i gospodarstva, uključujući širok spektar aktera u svom radu i razvoju. Transformacija ovih složenih sustava zahtijeva aktivno sudjelovanje i suradnju svih dionika. Zato je ključno poticati javni angažman i suradnju više dionika u procesu transformacije, kako bi se održao proces, raznolikost i stručnost te se osigurali održivi ishodi.

– Na nadolazećoj međunarodnoj konferenciji okupljamo lidere, inovatore i kreatore promjena kako bismo se uhvatili u koštac s bacanjem hrane, iskoristili digitalne tehnologije i potaknuli prijelaz na otporne i održive prehrambene sustave – ističu iz Vegore.

Na konferenciji će biti 14 različitih govornika, a teme o kojima će se govoriti su o projektu Cities 2030, aktivnostima sporazuma ‘Zajedno protiv otpada od hrane’, o urbanim politikama hane, biootpad u sustavu gospodarenja otpadom Grada Velike Gorice, urbanim voćnjacima, gastronomiji i još mnogo toga.

Ako želite biti dio promjene koje vode prema održivijoj budućnosti prijavite se na besplatnu konferenciju koja će se održati 25. rujna u Poduzetničkom inkubatoru Velika Gorica s početkom od 9:30 sati.

 

Ova objava Na velikoj konferenciji u Velikoj Gorici govorit će se o transformaciji urbanog sustava hrane se prvi puta pojavila na cityportal.hr.