Prijava

Vaša prijava

Za sigurniju vožnju na dva kotača! Gorički Autoklub poziva vozače na vježbe spretnosti vožnje

[]

Autoklub Velika Gorica kroz projekt “Vozači mopeda i motocikala – budite odgovorni i sigurni u prometu” želi utjecati na ciljanu skupinu sudionika u prometu da savjesno i odgovorno sudjeluju u prometu, da se ne izlažu opasnostima te da steknu nova saznanja i vještine, ali i navike sigurnog i ispravnog načina upravljanja mopedom ili motociklom.

Tim povodom u subotu 7. rujna na vježbalištu autoškola kod Gradskog stadiona organiziraju događanje za sve ljubitelje motornih vozila na dva kotača koji će, uz pomoć iskusnog instruktora vožnje, imati priliku na poligonu odraditi vježbe spretnosti vožnje, ali i dobiti potrebne savjete za sigurnu i odgovornu vožnju.

– Pozivamo sve zainteresirane vozače mopeda i motocikala da nam se pridruže kako bi dobili nova saznanja i vještine sigurnog i odgovornog upravljanja mopedima i motociklima – pozivaju iz Autokluba Velika Gorica.

Projekt je financijski podržao i Grad Velika Gorica.

Ova objava Za sigurniju vožnju na dva kotača! Gorički Autoklub poziva vozače na vježbe spretnosti vožnje se prvi puta pojavila na cityportal.hr.