Prijava

Vaša prijava

Mirjana se vraća kući: Odlična Brazilka izbacila Lučić u osmini finala

[]

Što se Mirjane Lučić tiče, Paraolimpijske igre u Parizu, njezine druge, završene su. Nastupila je u turniru mješovitih parova sa Bornom Zohilom, dogurali su do četvrtfinala pa ispali od prejake kineske kombinacije, a u utorak je došao trenutak za njezin pojedinačni nastup. Za drugu parišku priliku.

Nije Mrva letjela pa najavljivala medalju, više je govorila da joj je to velika želja, san, potencijalna kruna karijere, ali san je prekinut u osmini finala. U kategoriji WS 9 stojećih Mirjana je naletjela na sjajnu Brazilku Daniellu Rauen, protiv koje nije išlo. U prvom setu završilo je 11-8 za brazilsku predstavnicu, u drugu je Mirjana pala s neizvjesnih 12-10, da bi u trećem setu otpor bio i najslabiji, jer Rauen je slavila 11-6.

Za Mirjanu su, dakle, Paraolimpijske igre završene, preostaje samo spakirati kofere i vratiti se kući s gomilom novih iskustava. Poseban je osjećaj nastupiti na jednom ovakvom natjecanju, a uživala je sasvim sigurno i Mirjana Lučić, i to u svakom trenutku. Iza sebe ostavlja dvije pobjede i dva poraza, ima na što biti ponosna…

Od parastolnotenisačica, u turniru su još Anđela Mužinić Vincetić i Helena Dretar Karić, koje u srijedu očekuju četvrtfinalni susreti u kategoriji WS3 sjedećih.

Ova objava Mirjana se vraća kući: Odlična Brazilka izbacila Lučić u osmini finala se prvi puta pojavila na cityportal.hr.