Prijava

Vaša prijava

U istoj noći provaljeno u trgovinu u Velikoj Mlaki, Bukevju i Strmci Bukevskom

[]

U istoj noći provaljeno je u tri trgovine u okolici Velike Gorice. Kako ističu iz goričke policije sve se dogodilo u noći s 1. na 2. rujna.

Provaljeno je u trgovinu Mlin i pekare u Velikoj Mlaki. Nepoznati počinitelji obili su ulazna vrata trgovine i nakon što su ispremetali stvari ukrali su cijelu blagajnu s pologom. S polica su ukrali cigarete, alkoholne i bezalkoholne napitke te nekoliko prehrambenih artikala. Šteta je procijenjena na nekoliko tisuća eura.

Druga provala bila je u trgovini Mlin i pekare u Bukevju. Tom prilikom nepoznati počinitelj potrgao je lokot na metalnim rešetkastim vratima i potom otvorio vrata trgovine. Ukrao je, za sada nepoznatu količinu cigareta, slatkiša, bezalkoholnih i alkoholnih pića kao i polog od 200 eura. Šteta je oko 3 tisuće eura.

Mlin i pekare bili su na meti lopova u Strmcu Bukevskom. Lopov je prvo pomaknuo kameru za video nadzor koja snima vrata, a zatim je potrgao lokot na vratima kako bi ušao u trgovinu. No, kako ističu iz policije lopov je iz nepoznatog razloga odustao od krađe.

Ova objava U istoj noći provaljeno u trgovinu u Velikoj Mlaki, Bukevju i Strmci Bukevskom se prvi puta pojavila na cityportal.hr.