Prijava

Vaša prijava

FOTO Gorički dragovoljci i veterani idu na državne sportske susrete u Varaždin

[]

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Velika Gorica sudjelovala je jučer u Svetom Ivanu Zelini na sportskim igrama koje je orgnizirala Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata podružnica Zagrebačke županije.

Veterani i dragovoljci atjecatelji su se u 8 sportskih disciplina. U streljaštvu, boćanju, kuglanju, pikadu, stolnom tenisu, sportskom ribolovu, šahu i beli.

hdr

Članovi goričkog ogranka Udruge, osvojili su prvo mjesto u stolnom tenisu, boćanju i šahu, drugo mjesto u streljaštvu i treće mjesto u kuglanju.

U tri discipline gdje su osvojili prva mjesta predstavljati će Zagrebačku županiju na državnim športskim igrama 21.09.2024. u Varaždinu koje ogranizira Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske.

– Hvala svima koji su sudjelovali, a posebno čestitamo onima koji su osvojili pehare i medalje. Prvoplasiranima želimo puno uspjeha na predstojećim državnim športskim igrama – poručili su iz goričke udruge.

Ova objava FOTO Gorički dragovoljci i veterani idu na državne sportske susrete u Varaždin se prvi puta pojavila na cityportal.hr.