Prijava

Vaša prijava

VIDEO Rafali u noćnom letu: Vitezovi poslali građanima poruku povodom pojačanih letačkih aktivnosti tijekom rujna,

[]

Ovaj tjedan, ali i tijekom rujna, bit će moguća pojačana buka zbog dnevnih i noćnih letačkih aktivnosti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva. Rafale na nebu ćete moći čuti danas i sutra 10. rujna, u vremenu od 17 do 19 sati te od 21 do 23 sata. Postoji i mogućnost probijanja zvučnog zida.

Dnevne i noćne letačke aktivnosti provode se u cilju obuke pilota, a povodom provedbe noćnih letova piloti 191. eskadrile lovačkih aviona Hrvatskog ratnog zrakoplovstva uputili su poruku građanima:

–  Dragi građani, letenje u noćnim uvjetima je iznimno složeno i izazovno, međutim, kvalitetnom pripremom, obukom i svakodnevnim treningom, podižemo spremnost za letove u bilo koje doba dana i noći. Naš glavni cilj je osiguranje zasluženog mira. Kada čujete zvuk naših motora, to vam Vitezovi šalju poruku sigurnosti! – poručili su.

Također, tijekom cijelog tjedna planirane su i dnevne letačke aktivnosti od 9 do 15 sati. S obzirom da će cijeli rujan provoditi vježbe na nebu te da će biti ponekad i bučno, mole građane za razumijevanje i strpljenje.

Ova objava VIDEO Rafali u noćnom letu: Vitezovi poslali građanima poruku povodom pojačanih letačkih aktivnosti tijekom rujna, se prvi puta pojavila na cityportal.hr.