Prijava

Vaša prijava

Lana Gavrilov brončana u Beogradu, osvojila je i vrijedne bodove za europsku rang ljestvicu

[]

Pet sportašica iz Taekwondo kluba Velika Gorica proteklog vikenda natjecalo se na velikom međunarodnom turniru 4 Ex Yu Open 2024 u Beogradu. O jačini natjecanja govori i brojka od 450 sportaša i sportašica koji su nastupili u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji, a turnir se bodovao za europsku rang listu.

– Novost je i da će po toj rang listi od sljedeće godine biti organizirani pozivni Grand prix turniri na kojima će nastupiti najboljih 32 s liste dok će na finalnom Grand prixu nastupiti najboljih 16 iz svake kategorije, a osvajači medalja bit će i novčano nagrađeni – ističu iz kluba.

Od goričkih taekwondoašica najuspješnija je bila Lana Gavrilov koja je osvojila broncu.

Gavrilov je ovim sjajnim rezultatom osvojila i vrijedne bodove za europsku rang ljestvicu, što će joj na idućim natjecanjima omogućiti i bolji ždrijeb.

Dora Habijančić je u kategoriji do 63 kilograma osvojila peto mjesto i malo je nedostajalo do medalje. U prvom nastupu je bila sigurna protiv predstavnice iz Srbije, dok je u borbi za medalju zaustavljena od predstavnice iz Crne Gore. Lana Horvat, Katarina Bačurin i Ema Bakula ovaj put su ipak ostale bez plasmana.

– Ovo je bio još jedan odličan nastup i veliko iskustvo za naše cure u jakoj konkurenciji – dodaju iz kluba.

 

Ova objava Lana Gavrilov brončana u Beogradu, osvojila je i vrijedne bodove za europsku rang ljestvicu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.