Prijava

Vaša prijava

Olimpijski dan u Velikoj Gorici donosi sportsko druženje uz čak 17 klubova

[]

Zajednica športskih udruga Grada Velike Gorice i ove godine obilježava Hrvatski olimpijski dan i time se pridružuje mnogobrojnoj olimpijskoj obitelji u obilježavanju ovog značajnog datuma kao spomena na dan utemeljenja Hrvatskog olimpijskog odbora koji se obilježava 10. rujna.

Čak 17 goričkih klubova, članova Zajednice športskih udruga, na prostoru vanjskog igrališta osnovnih škola Eugena Kvaternika i Jurja Habdelića predstavit će u petak 20. rujna svoj rad, upoznati javnost o svojem radu i rezultatima kroz neposredni razgovor i komunikaciju. Djeca i roditelji na štandovima klubova moći ćete dobiti sve informacije o upisu u pojedini klub.

Pored toga, najmlađi će se moći uključiti i interaktivno sudjelovati u praktičnoj prezentaciji aktivnosti u košarci, odbojci, rukometu, plesnim i borilačkim sportovima te atletskom poligonu.

09.09.2022. – Hrvatski olimpijski dan u Velikoj Gorici – foto:Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

U program sudjeluje Košarkaški klub Gorica, Košarkaški klub Velgor, Hrvatski rukometni klub Gorica, Ženski rukometni klub Udarnik, Ženski rukometni klub Gorica, Rukometni klub Zagorica, Hrvatski odbojkaški klub Gorica, Odbojkaški klub Velika Gorica, Hrvački klub Velika Gorica 1991., Judo klub Pinky, Judo klub Kokica, Taekwondo klub Velika Gorica, Karate klub Velika Gorica, Plesni klub Vega, Plesni klub Megablast, Cheerleading klub Vegasice i Maraton klub Velika Gorica.

– Cilj obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana je motiviranje građana svih dobnih skupina, posebice djeca i mladih, na aktivno bavljenje sportom u lokalnoj zajednici a programom se jednako potiču pojedinci i skupine, sportske zajednice i udruge, škole i učilišta, vrtići, jedinice lokalne i područne samouprave, društva sportske rekreacije i drugi – ističu iz goričke sportske Zajednice te dodaju da će se program prenositi i na njihovom YouTube kanalu.

Program će se odvijati od 09:30 – 13:30 sati.

Ova objava Olimpijski dan u Velikoj Gorici donosi sportsko druženje uz čak 17 klubova se prvi puta pojavila na cityportal.hr.