Prijava

Vaša prijava

Krenule prijave za Gastro Turopolja: Okušajte se u spremanju kotlovine ili turopoljskog ručka

[]

Službeno je počelo odbrojavanje do najveće gastronomske manifestacije u našem gradu – Gastro Turopolja. Osim ugostitelja priliku da “zamaste prste” i pritom se dobre zabave imaju i svi kuhari amateri, te oni željni dobrog druženja i fine hrane.

Turistička zajednica Velike Gorice poziva sve udruge i organizacije da se i ove godine prijave na natjecanje u pripremi najbolje turopoljske kotlovine koje će se održati u nedjelju 13.10. od 9 sati na prostoru oko Muzeja Turopolja i Parku Plemenite općine turopoljske.

Čiji će se kotao najviše krčkati, čija će kotlovina biti najukusnija odabrat će stručni žiri. Organizatori će natjecateljima osigurati radni stol s klupom, kruh, plastične tanjure i pribor za jelo te kutiju za prikupljanje donacije.

– Ekipe koje se prijave moraju ispuniti i predati prijavnicu na vrijeme, te grupa mora biti udruga građana. Također moraju si osigurati kotao i svu potrebnu opremu za pripremanje kotlovine, svinjsko meso i kobasice po svakoj prijavljenoj grupi za najmanje 50 porcija, povrće i začine, poštovati pravila organizatora i prikupiti donaciju za kotlovinu – stoji u opisu pravila natjecanja.

Ako se ne planirate okušati u pripremi kotlovine, ne brinite – postoji sjajan način kako možete pokazati svoje kulinarske vještine!

– Pozivamo vas da se prijavite za pripremu tradicionalnog Nedjeljnog turopoljskog ručka. Ovo je prilika da se pokažete u najboljem svjetlu i dovedete do savršenstva jednu od omiljenih jela ovog kraja – dodaju iz Turističke zajednice.

Bilo da se natječete u spremanju kotlovine ili želite pokazati svoje kulinarske vještine, sve što trebate napraviti je ispuniti prijavnicu i poslati na tzvg@tzvg.hr ili ju donijeti osobno u ured Turističke zajednice na adresi Trg kralja Tomislava 2, do 30. rujna. Prijavnice potražite ovdje. 

Ova objava Krenule prijave za Gastro Turopolja: Okušajte se u spremanju kotlovine ili turopoljskog ručka se prvi puta pojavila na cityportal.hr.