Prijava

Vaša prijava

Upisi u tijeku! Puhački orkestar DVD-a Velika Gorica traži nove članove

[]

Puhački orkestar DVD-a Velika Gorica u potrazi je za novim članovima! Limena glazba sastavni je dio ovog goričkog dobrovoljnog vatrogasnog društva od 1930. godine te od tada djeluje neprekidno. Danas ovaj orkestar broji tridesetak članova, a sudjeluju u brojnim manifestacijama u Velikoj Gorici, Turopolju, a svoju glazbu pronose i diljem Hrvatske.

Članovi su uglavnom djeca i mladi, a koji pod dirigentskom palicom profesor Mire Taradija sviraju raznovrsnu domaću i stranu glazbu.

Iz orkestra ističu kako je članstvo besplatno, a pridružiti se mogu oni koji imaju glazbenog predznanja, čitaju note, ako su pohađali glazbenu školu i možda odustali od glazbenog školovanja, a žele se nastaviti amaterski baviti sviranjem. Priključiti se mogu i svi oni koji žele nadograditi svoje glazbeno znanje, dobro se zabaviti i putovati.

– Instrumenti koji nam se mogu pridružiti su flauta, klarinet, saksofon, truba, trombon, tenor, bariton, tuba, bubnjevi, udaraljke, bas gitara, klavijature… – ističu iz Puhačkog orkestra DVD-a Velika Gorica.

Probe orkestra održavaju se u prostorijama društva na prvom katu iznad Javne vatrogasne postrojbe, utorkom od 20:30 – 22:00 sata.

Ako još imate dvojbi i niste sigurni bi ste li se priključili, možete poslušati i kako orkestar zvuči na njihovoj Youtube stranici.

Sve informacije o priključivanju u orkestar možete dobiti na broj 091 5064 963 ili jednostavno dođete utorkom na probu.

Ova objava Upisi u tijeku! Puhački orkestar DVD-a Velika Gorica traži nove članove se prvi puta pojavila na cityportal.hr.