Prijava

Vaša prijava

Prekvalificirajte se za konzultanta! Upisuje se nova generacija u StartupVG IT Akademiju

[]

Grad Velika Gorica u suradnji s HZZ-om i IT tvrtkama kroz projekt #StartupVG Inkubator upisuje 14. generaciju polaznika #StartupVG IT Akademije za zanimanje IT konzultant.

– Program je namijenjen nezaposlenim osobama, prijavljenima u evidenciju HZZ-a. Program traje 5 mjeseci u punom radnom vremenu, a obavlja se kombinacijom praktične i teoretske nastave. Partner na ovom projektu je tvrtka Libusoft Cicom gdje će polaznici obavljati praksu radeći na njihovom ERP sustavu – ističu iz Grada.

Uvjet za upis je VSS/VŠS. Prijaviti se mogu i kandidati sa SSS ukoliko dobro poznaju neke od ključnih poslovnih procesa u tvrtkama kao što su financije i računovodstvo, prodaja, nabava, logistika, upravljanje ljudskim potencijalima i imaju iskustvo s nekim ERP sustavom.

Zainteresirani kandidati proći će proces selekcije koji se sastoji od testiranja predispozicija, predznanja i motivacije. Planirani početak edukacije je druga polovica 10. mjeseca.

Za vrijeme trajanja programa polaznici primaju naknadu u iznosu minimalne plaće, kao i plaćene troškove prijevoza.

Prijaviti se možete do 22. rujna, OVDJE. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na kontakt 098 469 426

Ova objava Prekvalificirajte se za konzultanta! Upisuje se nova generacija u StartupVG IT Akademiju se prvi puta pojavila na cityportal.hr.