Prijava

Vaša prijava

Potpisao bivši igrač Bayerna: ‘Vjerujem da mogu pomoći Gorici!’

[]

Mislim da smo nakon kup utakmice u srijedu, nakon tih 120 minuta, odradili jednu jako dobru i kvalitetnu utakmicu. Rezultatski ne, ali igrači su odradili sve jako dobro. Veseli me što smo napravili situacije, ali znate kako je… Nekad te lopta pogodi u rame ili leđa pa uđe u gol, a nekad moraš napraviti tri, četiri, pet situacija da bi zabio gol, govorio je trener Gorice Rajko Vidović nakon poraza od Rijeke, petog uzastopnog s tim protivnikom, ukupno trećeg u HNL-u ove sezone.

Gorica je imala svoje šanse u subotu navečer, imala ih je i Rijeka, čak i kudikamo bolje i mnogobrojnije, a odluka je pala fenomenalnim golom Nike Jankovića, kojeg pamtimo iz njegovih goričkih dana. Imaju Goričani za čim žaliti, iako je teško reći da je pobjeda Rijeke nezaslužena.

– Moramo nastraviti dalje, biti uporni, raditi jako, i vjerujem da će se to okrenuti na našu stranu, da ćemo zabijati golove. Kad smo bili i u jačem sastavu, uvijek je bilo teško igrati protiv velike četvorke, znamo da imaju individualnu kvalitetu… – dodao je Vidović, koji je već sljedećega dana dobio i novo pojačanje.

Protiv Rijeke su u prvenstvu debitirali Albanac Adrion Pajaziti, Kosovar Medin Gashi i Portugalac Mesaque Dju, a u nekoj od sljedećih utakmicu vidjet ćemo i bolje upoznati i 25-godišnjeg Nijemca albanski korijena, Meritana Shabanija. Nakon što je neko vrijeme proveo na probi, Shabani je u nedjelju potpisao ugovor s Goricom na dvije godine.

– Veselim se novom izazovu ovdje u Hrvatskoj. Otkako sam stigao imam odličnu komunikaciju sa stožerom i cijelom ekipom te se nadam da ću svojim kvalitetama pomoći Gorici i svojim novim suigračima – rekao je Shabani, koji će na dresu nositi broj 37.

U svom nogometnom CV-u, Shabani ima klubove poput Bayerna u kojem je proveo 14 godina, zatim Wolvesa, nizozemskog VVV-Venlo te posljednje švicarskog Grasshoppera za kojeg je nastupao 34 puta. Zvuči jako dobro, zvuči ozbiljno, taj dojam će pojačati i viđeno na treninzima posljednjih dana, pa nema razloga ne vjerovati da će Shabani biti ozbiljno pojačanje.

Prva prilika za debi u dresu Gorice ukazat će se sljedećeg vikenda na Poljudu.

– Odmah se okrećemo sljedećoj utakmici, koja je jako teška i zahtjevna za nas. Hajduk je pobijedio Dinamo, ali mi ćemo se pripremiti kao i za svaku drugu utakmicu, vjerujem da smo pokazali da možemo opet odigrati kvalitetnu utakmicu – zaključio je Vidović.

Ova objava Potpisao bivši igrač Bayerna: ‘Vjerujem da mogu pomoći Gorici!’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.