Prijava

Vaša prijava

Policija uhitila 38-godišnjaka: Vozio pijan u suprotnom smjeru Matice hrvatske i nije bio vezan

[]

U vikendu iza nas gorička prometna policija utvrdila je 33 prometna prekršaja, od čega je najviše ovoga puta bilo prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa. Čak 10, dok je prekršaja voženje pod utjecajem alkohola bilo samo dva.

Vikend rekorder po promilima zaustavljen je već u petak 13. rujna u 21:50 sati u centru grada. Riječ je o 38-godišnjem muškarcu koji je vozio u suprotnom smjeru u Ulici Matice hrvatske.

– Obavljenim nadzorom je utvrđeno da upravlja vozilom za vrijeme dok je u organizmu imao prisutnost alkohola u koncentraciji od 1,94 g/kg te za vrijeme dok nije koristio sigurnosni pojas – istaknuli su iz policije te dodali kako je isti uhićen te je uz Optužni prijedlog odveden na nadležni Općinski sud u Velikoj Gorici.

Također, jedna osoba je uhićena radi odbijanja vađenja uzoraka krvi i urina radi analize na prisutnost drogu u organizmu nakon čega je uz Optužni prijedlog dovedena na nadležni Općinski sud u Velikoj Gorici.

Za vikend se dogodilo i 9 prometnih nesreća.

Ova objava Policija uhitila 38-godišnjaka: Vozio pijan u suprotnom smjeru Matice hrvatske i nije bio vezan se prvi puta pojavila na cityportal.hr.