Prijava

Vaša prijava

U kolovozu na goričkoj burzi bilo raspisano 181 radno mjesto, a tražili se poštari, pomoćnici u nastavi, odgojitelji…

[]

Na području Velike Gorice, prema podacima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, krajem kolovoza bilo je 1 070 nezaposlenih sugrađana. Iako je tek neznatno smanjenje u odnosu na srpanj od 0,1 posto, ali je čak za 10,2 posto manje u odnosu na kolovoz 2023. godine.

Posao je u kolovozu pronašlo 75 osoba iz evidencije, a najčešća zanimanja u kojima su osobe zaposlene su prodavač, skladištar, administrativni službenik, konobar, čistač ili frizer.

Kao i mjesec ranije, najtraženije zanimanje na goričkom tržištu rada i dalje je poštar. Tu je otvoreno bilo čak 30 pozicija, a iza toga je potraga za čistačima. U toj branši bilo je 18 slobodnih radnih mjesta.

Kako je krenula nova školska godina, škole su u potrazi za pomoćnicima u nastavi. Tažilo ih se 10, a tražilo se i osam odgojiteljica. Ukupno je na području Ispostave goričkog zavoda prijavljeno 181 slobodno radno mjesto.

Foto: Pixabay/Firmbee

Ova objava U kolovozu na goričkoj burzi bilo raspisano 181 radno mjesto, a tražili se poštari, pomoćnici u nastavi, odgojitelji… se prvi puta pojavila na cityportal.hr.