Prijava

Vaša prijava

Nastavlja se akcija za Ivana: Krenula aukcija dresova, za početak – dinamovci!

[]

Dojmovi od nedjelje, s velikog humanitarnog okupljanja na Udarniku, nisu se još pošteno ni slegli, a akcija već ide dalje. Akcija za pomoć našem Ivanu Šćepini, naravno, 18-godišnjaku koji se hrabro bori za povratak normalnom životu nakon teške nesreće koju je doživio. Dok čekamo informaciju o tome koliki je dio od potrebnih 250.000 eura skupljen malonogometnim turnirom, koncertom i donacijama, doznajemo da je novi dio ove priče već započeo.

“Zajedno s MNE Kurilovec u sljedećim danima provodimo aukciju dresova, a sve s ciljem prikupljanja financijske pomoći za našeg sugrađanina Ivana Šćepinu. Humanitarnom akcijom prikupljaju se sredstva za robotsku neurorehabilitaciju (Poliklinika Glavić) i fizioterapiju (Poliklinika Body Balance) u trajanju od dvije godine”, objavila je ekipa iz udruge Turopoljsko srce, koja već godinama oduševljava svojim aktivnostima kroz prosinac, u blagdansko doba.

Pritom se to društvo specijaliziralo za aukcije nogometnih dresove, pa su se i ovoga puta odlučili za takav vid akcije.

“Uoči večerašnje utakmice s Bayernom, prigodno je da aukciju započnemo s potpisanim dresovima dinamovaca – Martina Baturine, Darija Špikića, Brune Petkovića i Marka Pjace”, istaknuli su prije nego što su objavili i pravila aukcije.

“Aukcija traje do četvrtka 19. rujna do 21 sat. Početna cijena svakog dresa je 150€. Aukcija se provodi u komentarima ispod objave i potrebno je napisati željeni dres i ponudu. U aukcijama mogu sudjelovati pravne i fizičke osobe. Najveća ponuda u prije predviđenom vremenskom roku odnosi pobjedu. Ukoliko se aukcija završi sa dvije iste ponude, administrator stranice može odrediti dodatno vrijeme za “pripetavanje”. Sva novčana sredstva s aukcija i ostalih donacija za Ivana uplaćuju se na račun Humanitarne udruge VG Legacy – HR7224840081502032607 (Obavezni opis plaćanja – 12.IGRAČ). Nakon završetka aukcije i uplate, potrebno je poslati u inbox potvrdu o plaćanju.”

Posjetite, dakle, svakako Facebook stranicu udruge Turopoljsko srce, uključite se koliko možete, doznajte što se sve nudi na aukciji…

Za kraj, ponovit ćemo još jedanput: svi koji su voljni donirati i na taj način pomoći našem Ivanu, mogu to učiniti na:

HR7224840081502032607
Obavezni opis plaćanja – 12.IGRAČ
Humanitarna udruga VG Legacy

Ova objava Nastavlja se akcija za Ivana: Krenula aukcija dresova, za početak – dinamovci! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.