Prijava

Vaša prijava

FOTO Žene iz Buševca ne prestaju razveseljavati vrtićance! Donirale su didaktičku opremu Cicibanu

[]

Nakon što su razveselile mališane u Dječjem vrtiću Lojtrica u Velikoj Mlaki te one u Područnom vrtiću u Buševcu, članice Društva žena Buševec danas su poklonile didaktičku opremu i igračke Dječjem vrtiću Ciciban. Mališani iz Cicibana uživat će u novim biciklima i romobilima, lutkicama, društvenim igrama…

– Želja nam je da pomognemo djeci s teškoćama u razvoju. S obzirom da smo ja i potpredsjednica društva majke djece s teškoćama znamo što to znači. Naš je cilj da što više pomažemo takvoj dječici, olakšamo im njihov razvoj. Ovaj projekt provodimo već dvije godine, a nastavit ćemo tako i u budućnosti – komentirala nam je predsjednica društva Lidija Rožić.

Foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Žene iz Buševca, didaktičku opremu nabavile su prema potrebama vrtića. Radi se o didaktičkim pomagalima iz specijaliziranih trgovina posebno namijenjenima za dječje vrtiće.

– Nama to jako puno znači i zaista s velikom radošću smo i prihvatili donaciji i zahvaljujem im se na tome. Grad Velika Gorica uvijek nam daje potporu, a potpore Ministarstva ide za djecu s poteškoćama u razvoju koje imaju već rješenje i oni koje mi prepoznajemo ovdje u vrtiću. Uvijek imamo jedan dio koji se odvaja kako bi se opremila didaktika i sobe dnevnog boravka opremila za pojačanu motoriku ali i prema drugim potrebama – dodala je ravnateljica Tatajana Karlović-Oslaković.

Foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Igračke su sufinancirane sredstvima Grada Velike Gorice.

Foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Ova objava FOTO Žene iz Buševca ne prestaju razveseljavati vrtićance! Donirale su didaktičku opremu Cicibanu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.