Prijava

Vaša prijava

Osvojite ‘Turopoljsku poculicu’ za najbolje napisanu kratku priču

[]

Sve do 25. prosinca, adresu Ogranka matice u Velikoj Gorici, Lomnička 65 i na e-mail natjecaj.matica.gorica@gmail.com, možete slati i prijaviti svoje uratke na književni natječaj za proznu formu ‘Turopoljska poculica’.

Ovo je 16. po redu natječaj za kratku priču pisanu kajkavskim ili hrvatskim standardnim jezikom, a na kojem mogu sudjelovati sve odrasle osobe s područja Republike Hrvatske sa svojim dosad neobjavljenim radom. Kratka priča može sadržavati najviše četiri kartice teksta.

– Kratku priču potrebno je umnožiti u tri istovjetna primjerka i na svakom naznačiti samo zaporku. Uz rad treba odvojeno priložiti podatke koji sadrže: ime i prezime autora, adresu, broj telefona, e-adresu i zaporku kojom je označen – ističu iz goričkog Ogranka.

Najbolje po jedan rad u svakoj kategoriji odabrat će prosudbeno povjerenstvo. Najbolji radovi i njihovi autori bit će predstavljeni u četvrtak, 3. travnja 2025. u Velikoj Gorici. Isto tako će biti objavljeni u časopisu Ogranka Luč i lokalnim glasilima u Velikoj Gorici.

 

Ova objava Osvojite ‘Turopoljsku poculicu’ za najbolje napisanu kratku priču se prvi puta pojavila na cityportal.hr.