Prijava

Vaša prijava

KRiP kviz Superliga ponovno u Velikoj Gorici

[]

Velikogorički Vegos bar ponovno je domaćin KRiP kviz Superlige, ligaškog i kvizaškog natjecanja diljem Hrvatske, u organizaciji ekipe iz KRiP kviza u trajanju od rujna do prosinca. Prva Superliga održana je od ožujka do lipnja ove godine te je okupila oko 400 ekipa iz jedanaest hrvatskih gradova. Kvizovi se održavaju u pubovima i kafićima, tematika je opće znanje i kultura, a kvizove sastavlja već dugogodišnji, uhodani organizacijski tim u suradnji s kolegama iz brojnih hrvatskih gradova poput Đurđevca, Karlovca, Konjščine, Koprivnice, Krapine, Osijeka, Pazina, Rijeke, Samobora, Siska, Svetvinčenata, Velike Gorice, Zagreba, Županje i drugih.

Najbolje tri ekipe na kraju lige osvajaju pozivnicu za veliko finale Superlige početkom prosinca na kojem će predstavljati Veliku Goricu. Također, pobjednička ekipa lige u Vegosu osvojit će posebne nagrade i vječnu slavu, ističu organizatori.

Što se samog kviza tiče, kao i obično na kvizovima u KRiP-ovoj organizaciji, dočekat će vas raznovrsni, dinamični i zabavni kviz općeg znanja sastavljen od osamdesetak pitanja koji će ponuditi kvalitetnu dvosatnu kvizašku razbibrigu. Svaki kviz bit će sastavljen na način da nudi dovoljno izazova za one iskusnije, ali i da u njemu mogu uživati kvizaški početnici koji samo traže lijep način da provedu večer u sklopu radnog tjedna.

– Cilj Superlige je donijeti kvalitetnu kvizašku zabavu, organiziranu na razini koju kvizašice i kvizaši zaslužuju, te dinamičnim pristupom pozvati ljude na druženje. KRiP predstavlja originalne kategorije koje sami osmišljavaju, poput Potrojene ličnosti koja je prvi put odigrana 2013. godine, glatko organiziran kviz i šaren nagradni fond koji osvajaju najbolje plasirane, ali i nasumične ekipe uz naglasak na podržavanje lokalnih proizvođača pa se tako na kvizovima dijele pizze i sendviči iz obližnjih pizzerija i restorana, vaučeri za obroke u lokalnim restoranima, gajbe piva velikih i malih proizvođača, boce žestica i slično, zbog čega se ekipe rado vraćaju – kažu nam organizatori.

Kvizovi u Vegosu na rasporedu su svaki drugi četvrtak, počevši od 26. rujna, u 20 sati, a prijave se primaju preko web stranice (www.krip.com.hr), na kojoj su dostupni svi detalji vezani za natjecanje.

Ova objava KRiP kviz Superliga ponovno u Velikoj Gorici se prvi puta pojavila na cityportal.hr.