Prijava

Vaša prijava

FOTO Neodoljiva ponuda u gradu! The Flying Dish poziva na gastronomski užitak

[]

The Flying Dish festival koji se ovog vikenda po prvi puta odvija u Velikoj Gorici u Parku Plemenite općine turopoljske, jučer je privukao velik broj znatiželjnika i gurmana koji su svoja nepca željeli počastiti nećim novim i drugačijim od onoga što su do sada imali priliku kušati u svom gradu.

Na jednom mjestu, u šest postavljenih kućica nude se raznovrsne delicije poput tacosa, bao bunsa, sushija…ali ima tu i nešto drugačije ponude raznovrsnih pića od kojih se istiću zanimljivi kokteli. Za sladokusce tu su stroopwafli i dontule.

Foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Kada su u pitanju cijene, one variraju ovisno o jelu ili piću koje želite kušati. Recimo da su to standardne festivalske cijene, a koje se u prosjeku kreću od 7 do 10 eura. Svakako nećete požaliti odvažite li se kušati ne samo jedno već nekoliko vrsta jela.

Festival je to koji spaja dobru hranu i glazbu, a u našem gradu će potrajati sve do nedjelje. Cilj organizatora je da se on nastavi i nadograđuje u budućnosti te postane jedna od prepoznatljivih goričkih manifestacija koja će privući, ne samo lokalno stanovništvo, već zapravo svakog modernog potrošaća.

Foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

The Flying Dish možete posjetiti danas i sutra od 11 do 24 sata.

Večeras u glazbenom programu od 20 sati nastupa Ivano Ljubičić sa svojim bendom dok će vas sutra zabavljati Duo As.

Ova objava FOTO Neodoljiva ponuda u gradu! The Flying Dish poziva na gastronomski užitak se prvi puta pojavila na cityportal.hr.