Prijava

Vaša prijava

Kazna od 1 580 eura za pijanog vozača koji se zabio u zaštinu ogradu kod Kušanca

[]

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je kako je 49-godišnji muškarac na sudu kažnjen s 1 580 eura zbog prometne nesreće koju je skrivio u Velikoj Gorici.

– Naime, u srijedu, 25. rujna oko 18.20 sati u Velikoj Gorici dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom koju je skrivio 49-godišnjak, na način da je pod utjecajem alkohola od 1,59 g/kg u organizmu upravljao teretnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se spojnim kolnikom autoceste A11 i sjevernog kolnika Ulice 153. brigade Hrvatske vojske u smjeru jugozapada. Dolaskom za 230 metara istočnije od raskrižja s kolnikom Ulice Slavka Kolara nije prilagodio brzinu kretanja vozila, zbog čega je izgubio nadzor nad vozilom, te prednjim djelom vozila naletio na metalnu zaštitnu ogradu – stoji u izvješću policije.

Vozač je uhićen i smješten u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva te je idući dan doveden na nadležni općinski prekršajni sud.

 

Ova objava Kazna od 1 580 eura za pijanog vozača koji se zabio u zaštinu ogradu kod Kušanca se prvi puta pojavila na cityportal.hr.