Prijava

Vaša prijava

Dinamo i Dinamo zajedno: Ostvari san, preko Novog Čiča dođi do Maksimira!

[]

Kao što se to nekoć aktivno radilo, služeći se provjerenim receptom “češljanja” svoga kraja u potrazi za talentima, u Novom Čiču će posljednjeg vikenda u listopadu biti organiziran Dinamov nogometni kamp za dječake i djevojčice. Turopoljski je kraj oduvijek bio obojen u plavo, nije se tu puno promijenilo ni nakon što je Velika Gorica dobila prvoligaša, pa nema sumnje da i danas djeca iz ovoga kraja sanjaju priliku u Dinamu. E, ovo je prvi korak…

“Na radost djece, ali i njihovih roditelja, možemo najaviti nogometni kamp za djevojčice i dječake rođene od 2011. do 2017. godine, koji će se održati od 25. do 27. listopada u Novom Čiču, u blizini Velike Gorice, na stadionu NK Dinamo Hidrela”, objavili su organizatori, agencija Run&Run Managmant.

“Očekuje vas rad s profesionalnim trenerima iz nogometne akademije GNK Dinamo, edukacije i sadržaji, interaktivne radionice, diplome za sve polaznike kampa i gratis majica Dinama. Za one najbolje stručni obilazak našeg najtrofejnijeg kluba, trofejne dvorane, press sobe, svlačionica prve seniorske momčadi te cijelog stadiona”, stoji u nastavku, uz dodatak da postoji i glavna nagrada.

Najbolji sudionici kampa, naime, zaslužit će tjedan dana treninga u GNK Dinamu, sa svojom generacijom. Svatko se tako ima mogućnost nametnuti, jer tko kaže da ova djeca neće ostati u Dinamu i nakon tih tjedan dana…

Cijena kampa je 110 eura, a prijave traju do 23. listopada. Sve informacije mogu se dobiti na 099 212 6262, a za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu te poslati na mail organizatora: runrunmanagement1@gmail.com.

Ova objava Dinamo i Dinamo zajedno: Ostvari san, preko Novog Čiča dođi do Maksimira! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.