Prijava

Vaša prijava

Pozivaju se sugrađane treće životne dobi da koriste besplatno stručno savjetovanje

[]

Nastavlja se ciklus besplatnog pravnog i psihološkog savjeta osobama starije životne dobi na području Grada Velike Gorice kroz projekt „Razvoj mreže izvaninstitucijskih socijalnih usluga u zajednici” kojeg provode Grad Velika Gorica i Udruga za pomoć i edukaciju žrtava mobbinga.

Podršku osigurava stručni tim sastavljen od pravnice Olivere Ilijaš i psihologinje Katje Galić Ćalete.

Stariji sugrađani imaju priliku dobiti cjelovite informacije u specifičnim područjima kao što su starenje, suživot sa starijim osobama, zlostavljanje, nasljeđivanje, mirovinska pitanja, narušeni obiteljski odnosi, prevencija specifičnih stanja te informacija o dostupnim uslugama i aktivnostima u zajednici i slična tematika.

– Ovim putem pozivamo osobe starije životne dobi s našeg područja da i dalje koriste navedenu besplatnu uslugu savjetovanja. Usluga savjetovanja pruža se na adresi Trg kralja Tomislava 40, Velika Gorica (nakon prolaska kroz vežu, u prizemlju lijevo), a potrebno je naručiti se na broj 095 3907 301. – pozivaju iz Grada Velike Gorice.

Pravno i besplatno savjetovanje održavat će se svaki utorak u listopadu i studenom od 16 do 19 sati.

Ova objava Pozivaju se sugrađane treće životne dobi da koriste besplatno stručno savjetovanje se prvi puta pojavila na cityportal.hr.