Prijava

Vaša prijava

Dok najmlađi karatisti osvajaju medalje, Ema Jukić se sprema na Svjetsko prvenstvo u Italiji

[]

Aktivno je u Karate klubu Velika Gorica, dok najmlađi osvajaju medalje na turnirima, klupska reprezentativka Ema Jukić u završnim je pripremama za Svjetsko prvenstvo u karateu. Kako su istaknuli iz kluba, Jukić je završila pripreme u Daruvarskim toplicama pod budnim okom stručnog stožera reprezentacije. Ema će predstavljati Hrvatsku na prvenstvu u kategoriji juniorke -48kg, a koje će se održati u Veneciji od 09.do 13. listopada.

– Svjetsko prvenstvo će okupiti 1943 natjecatelja iz 113 zemalja. Ema će završnu fazu priprema provesti u klubu, a nakon toga ponosno predstavljati svoju državu, klub i grad na najvećem karate natjecanju – istaknuli su iz goričkog Karate kluba.

S druge strane najmlađi članovi se marljivo pripremaju za državno prvenstvo koje će se održati krajem listopada, a jedan od tih pripremnih turnira je bio i turnir u Ivancu.

– Na turniru smo osvojili 10 medalja, od čega 1 zlato, 7 srebra i 2 bronce. Ukupno smo nastupili sa 11 natjecatelja u ukupno 16 kategorija. Već nas idućega vikenda očekuju dva turnira. Mlađa ekipa nastupa u Daruvaru, a stariji putuju u Rijeku – dodaju iz kluba.

 

Ova objava Dok najmlađi karatisti osvajaju medalje, Ema Jukić se sprema na Svjetsko prvenstvo u Italiji se prvi puta pojavila na cityportal.hr.