Prijava

Vaša prijava

Saznajte sve o inkluzivnom dodatku na predavanju u goričkom Pučkom učilištu

[]

Udruga invalida rada Zagreba u sklopu programa “Zdravi i sigurni NON-STOP” organizira u Velikoj Gorici predavanje pod nazivom “Inkluzivni dodatak”.

Savjetnica Udruge, Ivana Unger u ponedjeljak 7. listopada svim zainteresiranima objasnit će što je inkluzivni dodatak, koje dosadašnje naknade su objedinjene u inkluzivni dodatak, tko su potencijalni korisnici istoga, kao i koje tijelo je nadležno za zaprimanje zahtjeva i vođenje postupka u kojemu će podnositelju zahtjeva biti priznato pravo na navedeni dodatak.

Predavanje je dio projekta “Zdravi i sigurni non-stop” koji sufinancira Grad Velika Gorica, a kojeg Udruga uspješno provodi od 2020. godine i na velikogoričkom području. Ove godine projekt se provodi od 1. Svibnja do 31. prosinca, a neke od projektnih aktivnosti su još i rekreacijsko plivanje i pravno savjetovalište.

– Veliko nam je zadovoljstvo da već petu godinu zaredom provodimo projekt “Zdravi i sigurni” na području grada Velike Gorice što je svakako pokazatelj uspješnosti u provedbi našeg projekta, ali i ukazuje na činjenicu da postoji velik interes i potreba za navedenim aktivnostima, kao i da kroz iste uspješno poboljšavamo kvalitetu života osoba s invaliditetom – istaknula je Nada Vorkapić, predsjednica UIR Zagreba.

Predavanje počinje u 16 sati u Pučkom otvorenom učilištu, a ulaz na predavanje slobodan je za sve zainteresirane građane grada Velike Gorice i okolice.

Foto ilustracija: Pexels/Marcus Aurelius

Ova objava Saznajte sve o inkluzivnom dodatku na predavanju u goričkom Pučkom učilištu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.