Prijava

Vaša prijava

Pobjednik popularnog realitya Mislav Šepić poziva: ‘Promijenite svoj život na bolje i prijavite se u novu sezonu’

[]

– Ako vam je dosta neuspješnih dijeta, neostvarenih životnih ciljeva zbog tih nagomilanih kilograma i istinski želite promijeniti život nabolje i uz sve to, proživjeti iskustvo koje će vas učiniti snažnijim i psihički i fizički – samo se trebate prijaviti u devetu sezonu života na vagi – poziva vas prošlogodišnji pobjednik Mislav Šepić, koji je u prvoj epizodi stao na vagu sa 171 kilogramom, a u finalu je bio 78,8 kilograma lakši, izgubivši nevjerojatnih 46,1% svoje tjelesne mase.

Prošla je godinu dana otkako je Mislav ostvario svoj nevjerojatan uspjeh, a i dalje uživa u plodovima svog truda te održava težinu od 105 kilograma.

– Manje sjedim pred televizorom, a više se krećem. Bicikl je postao moj najbolji prijatelj, a otkrio sam i čar zdravih namirnica. Naučio sam kako jesti pravilno i više uživam u životu – kaže Šepić koji je ostvario svoje ciljeve i sada proživljava sve ono što zbog debljine nije mogao.

Nažalost, u Hrvatskoj se čak dvije trećine odraslih, odnosno, 1,2 milijuna ljudi, te više od trećine devetogodišnje djece i dalje muči s prekomjernom težinom ili pretilošću. Debljina je jedan od najvećih zdravstvenih izazova u svijetu, a Hrvatska je među zemljama s najvišim postotkom pretilih u Europi.

Ako i vama kilogrami stoje na putu do sretnijeg i zdravijeg života, a motivacija vam je slabija nego što biste željeli – vrijeme je da napravite taj hrabri korak. Ostavite loše navike iza sebe, prigrlite promjenu i prijavite se u novu sezonu ‘Života na vagi’!

Ova objava Pobjednik popularnog realitya Mislav Šepić poziva: ‘Promijenite svoj život na bolje i prijavite se u novu sezonu’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.