Prijava

Vaša prijava

Od danas gorički restorani imaju posebne menije, počeo je Gastro tjedan

[]

Danas u Velikoj Gorici počinje Gastro tjedan u goričkim restoranima koji će trajati sve do 13. listopada. Uvod je to u još jedno izdanje manifestacje Gastro Turopolja, a tijekom kojeg ćete u više od 10 restorana imate priliku kušati u gastronomskoj ponudi turopoljskih jela. Gorički restorani posebno su za ovu prigodu osmislili menije i jela po promotivnim cijenama, a koji će se kretati od 7 do najviše 32 eura.

 – Cilj ovog tjedna je predstaviti raznolikost i bogatstvo turopoljskih okusa te posjetiteljima omogućiti da uživaju u sezonskim jelima i specijalitetima prilagođenim svim ljubiteljima dobre hrane – ističu iz gorikče Turističke zajednice.

U Gastro tjednu sudjeluju Bistro Babriga, Bistro Kaktus, Bistro & Pizza Papamo, Restoran Mon Ami, Chop Old House Hotel & Restaurant, 268 Burgers & Pizza, Fork Restoran & Bar, Hayat Grill & Bar, Konoba Stari Podrum, Pivnica Turopolje, Restoran Modena, Restoran The One 10410 i Ugostiteljski obrt Grof.

Naslovna foto: Emily Nović

Ova objava Od danas gorički restorani imaju posebne menije, počeo je Gastro tjedan se prvi puta pojavila na cityportal.hr.