Prijava

Vaša prijava

Zbog utrke Cro Race posebna regulacija prometa i u Velikoj Gorici

[]

Biciklisti međunarodna biciklistička utrka Cro Race i ove će godine u svojoj posljednjoj 6. etapi proći Velikom Goricom. Start je u nedjelju u Ulici Marijana Stilinovića u Svetoj Nedelji u 11:20 sati, a završava oko 15 sati u Zagrebu kod Nacionalne i sveučilišne knjižnice. Okupljanje na startu utrke je od 9 sati.

Iz Policijske uprave zagrebačke izvijestili su kako će u nedjelju na području Zagrebačke županije i grada Zagreba biti posebna regulacija prometa od 11:20 do 15:05 sati.

Biciklisti će se kretati trasom od Svete Nedelje (start) preko Samobora i dalje u smjeru Kerestinca i Lučkog, zatim prometnicama grada Zagreba (Avenija Dubrovnik, Savezne Republike Njemačke i Avenije Većeslava Holjevca) prema Velikoj Gorici i dalje Dugo Selo, Vrbovec, Sveti Ivan Zelina, Soblinec, autocesta A4, grad Zagreb – Slavonska avenija – Hrvatske bratske zajednice do ulaska u dva završna kruga (Hrvatske bratske zajednice i Avenija Većeslava Holjevca od Ulice grada Vukovara do Avenije Dubrovnik s ciljem ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice).

Prije i za vrijeme prolaska biciklista, promet će na navedenim ulicama biti zatvoren ili otežan, dok će na području ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice na Ulici Hrvatske bratske zajednice promet biti zatvoren na zapadnom kolniku od 8 do 17 sati dok će istočni kolnik Hrvatske bratske zajednice te istočni i zapadni kolnik Avenije Većeslava Holjevca do Avenije Dubrovnik biti zatvoren za promet od 13 do 17 sati, jer se voze dodatna dva kruga utrke na HBZ i AVH od Ulice grada Vukovara do Avenije Dubrovnik.

– Preporučujemo vozačima da u vrijeme održavanja utrke izbjegavaju odlazak prema užem centru Svete Nedelje i Samobora te da izbjegavaju prometnice kojima će se utrka kretati – ističu iz policije.

Kroz Veliku Goricu biciklisti bi trebali proći oko 12 sati.

Ova objava Zbog utrke Cro Race posebna regulacija prometa i u Velikoj Gorici se prvi puta pojavila na cityportal.hr.