Prijava

Vaša prijava

VG Legacy prikuplja stvari za poplavom stradalo stanovništvo u BiH, odazovite se…

[]

Teški su dani iza stanovnika poplavom pogođenih područja u susjednoj nam Bosni i Hercegovini. Ljudi su u ovoj nesreći izgubili svoje voljene, obitelj, prijatelje i domove. Kako bi pomogli susjedima u nevolji VG Legacy poziva Velikogoričane da se odazovu akciji prikupljanja humanitarne pomoći.

– Situacija je dramatična u cijeloj zemlji, a najviše su pogođeni Tarčin, Kiseljak, Kreševo, Jablanica, Konjic… Vodena bujica je tokom noći odnijela mostove, poplavila kuće i potpuno odsjekla pojedine puteve – ističu iz orgnaizacije Pomozi.ba.

Nakon što je Udruga dobila potrebne informacije o stanju potrebama na terenu sastavljen je popis artikala koje će prikupljati u utorak 8. listopada u sportskoj dvorani OŠ Eugena Kumičića od 9 do 19 sati. Potrebne su lopate, gumene čizme, rukavice, konzervirana hrana, voda, higijenske potrepštine, deke, svijeće i lampe, vreće za spavanje, analgetici, hrana za pse..

– Naša Marija Šapina Gale je u kontaktu s Udrugom Pomozi.ba i Domom zdravlja Jablanica pa smo dobili informacije što je sve stradalima potrebno. Molimo vas sve da nam pomognete prikupiti potrebne artikle za najstrašnije pogođeno područje jer ekipe na terenu trebaju našu pomoć kako bi zbrinuli ljude i sve rasčistili – ističu iz VG Legacy-a.

Također, pozivaju i mole sve autoprijevoznike ili vlansike kombija da im se jave ukoliko su u mogućnosti humanitarnu pomoć prevesti u sabirni centar koji će javiti bosanskohercegovačka udruga.

– Prijatelj je tu u svako vrijeme, a u nevolji i bratom postaje. Hvala od srca svima za svaku podršku I share, jer biti prijatlj u nevolji je najbolje ogledalo pred kojim ćete stajati – poručuju iz Legacya.

Ova objava VG Legacy prikuplja stvari za poplavom stradalo stanovništvo u BiH, odazovite se… se prvi puta pojavila na cityportal.hr.