Prijava

Vaša prijava

Emocionalan susret i velika vijest! Prikupljeno je potrebnih 250 tisuća eura za Ivanovu rehabilitaciju

[]

Velika Gorica, ali i Hrvatska ponovno je pokazala veliko srce! Sakupljeno je potrebnih 250 tisuća eura za rehabilitaciju našeg mladog sugrađanina Ivana Šćepinu koji je ujedinio sve. Super vijest dana objavili su iz VG Legacyja.

– Dragi ljudi, uspjeli smo! Hvala vam svima 250 tisuća puta na humanosti, zajedništvu i povjerenju. Vaša podrška Ivanu i Ivanovoj obitelji bila je neizmjerno važna i zajedno smo stigli do cilja. Prikupljen je iznos od 250 tisuća eura potreban za liječenje i rehabilitaciju našeg Ivana. Molimo vas da više ne uplaćujete donacije na izdvojeni žiro račun humanitarne akcije 12. Igrač – istaknuli su iz VG Legacyja.

Kako kažu u životu nije bitno što imaš, nego koga imaš. A posebno emocionalan bio je susret, nevjerojatnog tandema Ivana i Nine Koškovića iz Malonogometnog kluba Kurilovec, koji je prošao kroz mnoge izazove i zajedno odigrao brojne utakmice, a u ovoj, odlučujućoj, pozvao je sve nas da budemo  #12.IGRAČ.

Ova objava Emocionalan susret i velika vijest! Prikupljeno je potrebnih 250 tisuća eura za Ivanovu rehabilitaciju se prvi puta pojavila na cityportal.hr.