Prijava

Vaša prijava

Izložba o Janama: Upoznajte ih kroz fotografije, video isječke i nagrade

[]

U slavljeničkom duhu obilježavanja 20 godina, Ansambl Jane, pripremile su izložbu fotografija koje će biti izložene u Muzeju Turopolja pod nazivom ‘Mi smo Jane, Janice’.

Želja im je na taj način približiti svoj rad sugrađanima, ali i svima ostalima. Ponose se mnogobrojnim nastupima, putovanjima i sudjelovanjima na međunarodnim olimpijadama zborova, festivalima širom Lijepe naše, kao i osvojenim medaljama i priznanjima s prestižnih domaćih i svjetskih natjecanja u pjevanju…

Djelić svega toga, bit će vidljivo kroz fotografije, video isječke i osvojene nagrade koje prikazuju dugogodišnji rad protkan požrtvovnošću, smijehom, zajedništvom, entuzijazmom i ljubavlju prema tradicijskoj pjesmi.

Fotografije su iz arhivskih albuma samih članova Ansambla Jane, ali i drugih fotografa. Izložbu su pripremile članice Alina Haraminčić, Kristina Majdak, Meri Slunjski.

Otvorenje izložbe je sutra u 19 sati, a možete ju razgledati do 1. studenog svakog radnog dana od 8 do 16 sati i vikendom od 10 do 13 sati.

 

Ova objava Izložba o Janama: Upoznajte ih kroz fotografije, video isječke i nagrade se prvi puta pojavila na cityportal.hr.