Prijava

Vaša prijava

Skrivio prometnu u Sisačkoj ulici pa kažnjen s 1 200 eura i zabranom vožnje

[]

U nedjelju 13. listopada oko 18.15 u Sisačkoj ulici u Velikoj Gorici dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom koju je skrivio 27-godišnji vozač.

Obavljenim alkotestiranjem vozaču je utvrđena koncentracija alkohola od 1,68 g/kg u organizmu.

Vozač je uhićen i doveden u službene prostorije policije na otrežnjenje.

Nakon prestanka djelovanja opojnog sredstva doveden je na nadležni prekršajni sud. Na sudu je proglašen krivim te mu je izrečena novčana kazna od 1.200 eura kao i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od mjesec dana.

Istoga dana oko 23.20 sati na velikogoričkom području, u Dugoj ulici u Donjoj Lomnici, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljao 30-godišnjak.

Obavljenim nadzorom vozila i vozača te alkotestiranjem vozaču je utvrđena koncentracija alkohola od 2,21 g/kg u organizmu.

Vozač je uhićen i doveden u službene prostorije policije gdje je zadržan do prestanka djelovanja opojnog sredstva, a zatim je doveden na nadležni prekršajni sud.

Na sudu mu je izrečena novčana kazna od 1.000 eura kao i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od dva mjeseca.

 

Ova objava Skrivio prometnu u Sisačkoj ulici pa kažnjen s 1 200 eura i zabranom vožnje se prvi puta pojavila na cityportal.hr.