Prijava

Vaša prijava

City Modus u Velikoj Gorici: Humanitarna modna revija koju će nositi brojna poznata lica

[]

Velika Gorica u subotu će biti domaćin osmog izdanja ‘City modus’ humanitarne modne revije koja će se održati u Pučkom otvorenom učilištu.

– Imamo 16 kreatora, a odjeću ne nose manekenke, već osobe iz javnog, političkog, kulturnog i poduzetničkog života. Tako će reviju u Gorici nositi bivša ministrica Milanka Opačić, Josipa Pavičić, novinarka Ivana Tomić, ali i missice aktualnih županijskih izbora. Reviju će nositi i najmlađi koji će nositi gorički brand Rosea – rekle su začetnice projekta Hana Tabaković Baksa i Iva Loparić Kontek.

Kako je ovaj događaj humanitarnog karaktera, prikupljena sredstva bit će utrošena za žene oboljele od raka, ali i palčiće.

– Dosta smo toga napravile za Klub roditelja nedonoščadi Palčići. Naime, kupili smo šest aparata koje će udruga imati na korištenje i koje ćemo im donirati na samom događanju, a riječ je o aparatima koje će moći koristiti roditelji palčića pri povratku iz bolnice te putem njim pratiti disanje djeteta. Uz to udruga je dobila i financijska sredstva – ističe Tabaković Baksa koja je i sama majka palčića pa ovo ima jednu posebnu notu.

– Također postoji i klub žena koje vodi jedna Velikogoričanka, a riječ je o ženama oboljelima od raka te smo za njih organizirali jedan wellnes vikend u ožujku iduće godine na Plitvičkim jezerima – dodaje.

Od 16 sati ispred Pučkog učilišta čeka vas sajam hrvatskih dizajnera gdje ćete moći po simboličnim cijenama moći kupiti od nakita, torbi, odjeće…a bit će tu i kutak za najmlađe sugrađane u kojem će se moći igrati i dobro zabaviti. Također, organizatori su pripremili i poklone za djecu, dok će ljubitelji zdravog života moći kušati prešane sokove, a bit će i palačinki i čak 400 baklavi.

U glazbenom djelu nastupit će Jaques Houdek, Vanesa Kralj, Alka Vuica i po prvi puta pod svojim imenom Andrea Šušnjara, nekadašnja članica grupe Magazin.

Ova objava City Modus u Velikoj Gorici: Humanitarna modna revija koju će nositi brojna poznata lica se prvi puta pojavila na cityportal.hr.