Prijava

Vaša prijava

‘Nitko neće poletjeti, znamo da nam je svaka sljedeća utakmica – derbi!’

[]

Prekrasna jesen traje u nogometnom Kurilovcu, na sedam kola udaljenosti od početka sezone na Udarniku uživaju u pogledu s vrha. Ne samoga vrha, jer na njemu su i dalje Ravnice, koje su baš u Kurilovcu prošlog vikenda doživjele prvi poraz u sezoni, izgubile prve bodove uopće, ali Udarnik je odmah tu, na dva boda minusa. Pet pobjeda, jedan remi i jedan neobičan poraz učinak je koji može izazvati laganu euforiju, ali ovdje toga nema.

– Mislim da nemamo nikakvih problema u smislu da će netko poletjeti. Radi se jako dobro, ozbiljno, dečki idu jako na svakom treningu, a to se onda preslikava i na teren. Neka tako i ostane – poželio je trener Senad Harambašić.

Ovaj je vikend donio malu promjenu plana, jer gostovanje u Svetoj Nedelji, kod domaćeg NK Tigra, prebačeno je sa subote na nedjelju u 15.45 sati, ali neće to poremetiti kurilovečki ritam pripreme.

– Jako sam sretan što mogu reći da smo kompletni, da nema ozlijeđenih, a nemamo čak ni suspendiranih zbog kartona. To je i neka vrsta rariteta, ipak je sedam kola iza nas, malo mi je to i čudno, pogotovo za neke moje igrače – sa smiješkom kaže Senad.

Kurilovec će u Svetu Nedelju, u kojoj će čekati i dojučerašnji igrači Lukavca Zenko i Rašić, ići s najjačim mogućim snagama, s puno samopouzdanja nakon svega dosad odrađenog, ali zadatak će svejedno biti izuzetno zahtjevan.

– Jako su dobri. Igraju nezgodan sustav, kojem se treba prilagođavati. I oni će se prilagoditi nama, sigurno su nas dobro proučili, i nemam nikakvu dvojbu da će biti teško. Ovo je za nas opet derbi, kao i praktički svaka sljedeća utakmica, jer nema u ovoj ligi loših protivnika – s obje noge na zemlji ostaje trener Harambašić.

A ni nema mu druge, jer već idućeg vikenda na Udarnik stiže Lučko, zatim se ide u Strmec, pa dolazi Vrapče…

Ova objava ‘Nitko neće poletjeti, znamo da nam je svaka sljedeća utakmica – derbi!’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.