Prijava

Vaša prijava

Privremeno se ukida autobusna stanica kod groblja. Osim tijekom Svisveta…

[]

Na dijelu Zagrebačke ulice uspostavlja se privremena regulacija prometa za vrijeme izvođenja radova na rekonstrukciji cjevovoda. Na red je došla dionica II na – Zagrebačkoj ulici, od Ulice J. Grdenića-Jarebičkog do križanja sa Zadarskom ulicom i Ulicom kneza Ljudevita Posavskog.

Radovi će se izvoditi od 21. listopada do 7. prosinca. Za vrijeme izvođenja radova na rekonstrukciji vodoopskrbnog cjevovoda u Zagrebačkoj ulici privremeno se ukida postojeće autobusno stajalište VG-Groblje. Postojeće autobusno stajalište opremiti će se informativnim letkom o stavljanju stajališta izvan funkcije te preusmjeravanjem putnika na prvo najbliže autobusno stajalište.

U periodu svetkovine Svi sveti, od 30. listopada do 4. studenog, osigurat će se nesmetano funkcioniranje autobusnog stajališta VG-Groblje te neometano prometovanje Zagrebačkom ulicom u zoni raskrižja s Ulicom Jurja Dobrile.

Isto tako, u navedenom periodu biti će osigurano nesmetano kretanje pješaka pješačkim prijelazima u zoni raskrižja Zagrebačka ulica – Ulica Jurja Dobrile i raskrižja Zagrebačka ulica – Ulica Antuna Gustava Matoša. Po završetku spomenutog perioda, autobusno stajalište biti će ukinuto do isteka uspostave privremene regulacije prometa.

Ova objava Privremeno se ukida autobusna stanica kod groblja. Osim tijekom Svisveta… se prvi puta pojavila na cityportal.hr.