Prijava

Vaša prijava

Cicibanci podržali projekt ‘Mama, budi zdrava’ i podsjetili majke koliko je njihovo zdravlje važno

[]

U listopadu, mjesecu borbe protiv raka dojke, djeca i djelatnici Dječjeg vrtića Ciciban podržali su projekt ‘Mama, budi zdrava’

– Svake godine djelatnice vrtića sudjeluju u obilježavanju Dana ružičaste vrpce u Velikoj Gorici. Vodeći se razmišljanjem o važnosti prevencije te osvještavanju potrebi samopregleda, ove godine smo se uključili u projekt “Mama, budi zdrava”. Psihologinja Marta Šurmanović bila je koordinator te uz našu pomoć realizirali smo aktivno uključivanje u ovaj hvale vrijedan projekt – rekla nam je ravnateljica Tatjana Karlović Oslaković te dodala:

–  Kako navode u udruzi “Prva i najveća želja svake majke je da joj dijete bude zdravo. Odlučili smo zamoliti djecu u projektu da tu želju vrate majci kroz poruku „Mama, budi zdrava“ i podsjete majke koliko je njihovo zdravlje važno za odrastanje i život djece – ističe Karlović Oslaković.

Tako su u vrtiću podijeljeni prigodni letci.

– Mogli bismo reći da je personalizirani letak s informacijama koji dijete donese majci jedini alat projekta, ali nije. Glavna je emocija koju žene osjete kad dobiju poruku. Emocija je ta pokretačka snaga koja može motivirati majku da posluša savjete i odvoji vrijeme. Jer vrijeme odvojeno za zdravlje smo dužne sebi i obitelji – navode na stranici udruge SVE za NJU.

Ova objava Cicibanci podržali projekt ‘Mama, budi zdrava’ i podsjetili majke koliko je njihovo zdravlje važno se prvi puta pojavila na cityportal.hr.