Prijava

Vaša prijava

Policija uhitila dvije vozačice! Jedna je bila pijana, druga nije imala vozačku

[]

Policija je uhvatila dvije ženske osobe koje su vozile pod utjecajem alkohola i bez vozačke dozvole. Prva je zaustavljena jučer oko 2:45 sati u Velikoj Mlaki, a ispostavilo se da je 36-godišnjakinja vozila s promilima u krvi. Izmjereno joj je 1,85 promila. Policija ju je uhitila i smjestila u posebne prostorije do otrježnjenja.

Nakon prestanka djelovanja opojnog sredstva dovedena je na nadležni prekršajni sud. Na sudu je proglašena krivom te joj je izrečena novčana kazna u iznosu od 1.000 eura kao i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od dva mjeseca.

Istog dana, zaustavljena je i 28-godišnja vozačica za koju se ispostavilo da je vozila bez položenog vozačkog ispita. Bilo je to oko 9:50 sati u Veleševcu.

Vozačica je uhićena te odvedena na nadležni prekršajni sud. Na sudu je proglašena krivom te joj je izrečena kazna zatvora u trajanju od sedam uz primjenu uvjetne osude na rok od jedne godine.

Ova objava Policija uhitila dvije vozačice! Jedna je bila pijana, druga nije imala vozačku se prvi puta pojavila na cityportal.hr.