Prijava

Vaša prijava

Automobil naletio na djevojčicu na romobilu, srećom bez težih posljedica


Velika je gužva nastala na ulazu u središte grada u petak malo nakon 18.30 sati, a posebno zabrinjavajuće bilo je vidjeti kola Hitne pomoći i policijski kombi pod “rotacijama” odmah uz rotor koji spaja Kolodvorsku i Ulicu Matice hrvatske, preko puta restorana 268 i kafića Leggiero. Takvi prizori automatski izazivaju jezu, odmah se rađa strah da se dogodilo nešto grozno, ali ovoga puta, nasreću, nije takav slučaj.

Nije se, naravno, dogodilo ništa lijepo, no važno je da nema nastradalih, samo natučenih. Prema informacijama koje smo dobili od svjedoka, automobil je na izlasku s rotora naletio na djevojčicu koja je na romobilu prelazila cestu. Odmah su pozvani i policija i Hitna pomoć, stacionirana stotinjak metara dalje, a nakon njihova dolaska utvrđeno je kako djevojčica nije teže ozlijeđena. A to je, naravno, daleko najvažnije od svega.

S obzirom da se ovdje ne radi o izoliranom slučaju, da se slične stvari događaju s vremena na vrijeme u našem gradu, dobra je ovo prilika da sve vozače, kao i pješake pozovemo na dodatni oprez, na maksimalnu koncetraciju u prometu, kako god u njemu sudjelovali…

 

Ova objava Automobil naletio na djevojčicu na romobilu, srećom bez težih posljedica se prvi puta pojavila na cityportal.hr.