Prijava

Vaša prijava

Goričkim umirovljenicima stižu božićnice, evo koliko će dobiti

[]

Goričkim umirovljenicima uskoro će na račune početi sjedati božićnica. Naime, iz Grada Velika Gorica obavijestili su kako umirovljenici koji imaju mirovinu do 430 eura kao i korisnici nacionalne naknade s prebivalištem na području Grada, mogu ostvariti pravo na isplatu božićnice.

Božićnice će se kretati, ovisno o mirovini i nacionalnoj naknadi, od 40 do 110 eura.

– Ove godine svi umirovljenici koji imaju mirovinu do 430 eura i svi korisnici nacionalne naknade moraju se prijaviti u Evidenciju umirovljenika/korisnika nacionalne naknade. Prijave se primaju od 28. Listopada do 6. prosinca – ističu iz Grada.

Isplata božićnice bit će u poslovnicama FINA-e od 25. studenog do 20. prosinca.

Kako bi preuzeli božićnicu umirovljenici odnosno korisnici nacionalne naknade za starije osobe moraju doći osobno, ponijeti osobnu iskaznicu te dokument iz kojeg je vidljiv njihov OIB.

U slučaju spriječenosti dolaska umirovljenika odnosno korisnika nacionalne naknade, božićnicu može preuzeti i druga osoba koja mora predočiti svoju osobnu iskaznicu te osobnu iskaznicu i dokument iz kojeg je vidljiv OIB korisnika božićnice.

– Molimo umirovljenike i korisnike nacionalne naknade da poštuju propisane rokove jer nakon njihovog proteka neće biti moguće ostvariti pravo na božićnicu – dodali su iz Grada.

 

Ova objava Goričkim umirovljenicima stižu božićnice, evo koliko će dobiti se prvi puta pojavila na cityportal.hr.