Prijava

Vaša prijava

Visoka pobjeda Udarnika


Nogometaši Udarnika u samom uvodu utakmice promašuju dvije velike prilike što gosti kažnjavaju u prvom svom napadu preko Šimunovića koji si je lijepo u primanju namjestio za fini lob udarac i lopta je iznad Kranjčeca završila u mreži za iznenađujučih 0:1. Kurilovčani su i dalje stiskali i promašivali da bi konačno u 20. minuti Ante Džaja uzeo loptu pod svoje na desnoj strani, krenuo u sredinu uz dribling a onda ljevicom precizno odapeo i pogodio suprotni donji kut. Prilike za Udarnik su se i dalje redale kao na traci, a promašivali su redom Brajko na ubačaj Ramljaka (28. minuta), Pralas (27) koji je iz zicera pucao pored vratnice te Grdenić (28) kojem je pak namjestio odlični neumorni i sve prisutni Mihanović. I onda konačno u 29. minuti Stjepan Pralas je pogodio mrežu za 2:1 nakon poduže kombinacije više igrača Udarnika po desnoj strani. Do kraja prvog dijela još serija nevjerojatnih promašaja Ramljaka (31) te nesretnog Brajka u tri zrele situacije (32., 33. i 37. minuta) za nevjericu trenera Biškupa i svih prisutnih. Nakon odmora vjerojatno pod dojmom lekcije trenera Biškupa, Stjepan Pralas si je lijepo namjestio na ljevicu i pogodio nisko za olakšavajućih 3:1. U 61. minuti nova majstorija Džaje i super precizan ubačaj na koji su na metar udaljenosti od mreže na nevjerojatan način zakasnila trojica u nizu u dresu Udarnika. Samo dvije minute potom Džaja je lažnjakom iz okreta prevario sve i odigrao lijevo na bok mladom a opet nezadrživom Branimiru Ramljaku, ovaj je protutnjao pored čuvara i servirao Nikoli Brajku koji je konačno izbliza zabio i bilo je 4:1. Za “petardu” Udarnika poentirao je Pralas s metar na asistenciju Ramljaka u 80. minuti. Udarnik je odigrao vrlo dobro, a treba posebno istaknuti uz Džaju mlade Mihanovića, Ramljaka, neprimjetnog a izuzetno korisnog kapetana Šarića te povratnika nakon podužeg izbivanja zbog ozljede Hrvoja Šimića koji je konačno startao u početnih jedanaest.

UDARNIK – LIBERTAS 5:1 (2:1)

VELIKA GORICA SRC Kurilovec. Igrano 13. svibnja 2017. od 17.30. Gledatelja 100. Sudac: Ivan Kumpar (Stubičke Toplice). Pomoćnici: Hrvoje Lekšić (Zagreb) i Zlatko Pankretić (Vrbovec). Četvrti sudac: Nikola Šimunović (Velika Gorica). Delegat: Davor Bjalanović (Sisak).

STRIJELCI: 0:1-D. Šimunović (8), 1:1-Džaja (20), 2:1-Pralas (29), 3:1-Pralas (51), 4:1-Brajko (62), 5:1-Pralas (80).

UDARNIK (4-2-3-1): Kranjčec-Šimić (od 86. Skrbin), Ladović, Marinčević, Šarić-Mihanovvić (od 84. Zlodi), Džaja-Ramljak (od 84. Gršić), Pralas, Grdenić (od 60. Krasnić)-Brajko.
TRENER: Damir Biškup
LEBERTAS (4-2-3-1): Jurgan-Miško, Šakić, Majdandžić, Đurić-Choi, Filipović-Cink (od 65. Rogošić), Rogulja, Čavlović (od 67. Cindrić)-D. Šimunović (od 54. Majadžiković).
TRENER: Đuro Petrinec.

IGRAČ UTAKMICE: Ante Džaja