Prijava

Vaša prijava

Festival ruža


Ovog vikenda će na prostoru kod Pučkog otvorenog učilišta biti održan Festival ruža koji je prije tjedan dana odgođen zbog lošeg vremena.

Zbog promjene termina Festivala ruža programi planirani za subotu jednim dijelom će se održati u nedjelju, a koncert Ruže pjevaju zbog zauzetosti izvođača neće biti održan. U subotu će program biti organiziran samo u prijepodnevnim satima, jer u poslijepodnevnim i večernjim satima Pučko otvoreno učilište ima već ranije dogovorene programe.

U živopisnim turopoljskim drvenim kućicama oko POUVG-a bit će prodajna izložba suvenira i drugih obrtničkih proizvodima s motivima ruža te prodaja ruža iz kolekcije Hrvatskih ruža Josipa Rogina, autora ruže Velika Gorica.

Kulturno zabavni program:

Subota, 8. lipnja

11:00 – 16:00 sati Glazbeno plesni program

Nedjelja, 9. lipnja

10:00 – 20:00 sati Festival plesa VG Dance &Roses

U organizaciji plesnog klupa Magablast na Festivalu nastupaju grupe, pojedinci i parovi svih uzrasta i plesnih izričaja s ciljem povezivanja, razmjene iskustava i međusobnog druženja plesača i plesnih udruga.

10:00-21:00 Good vibration – obiteljski hip hop

Besplatne plesne radionice i predavanja, DJ, Grafiteri inspirirani ružičastim mislima, Oslikavanje tijela motivima ruža, Warehouse Skate Session-druženje i prezentacije skejtera.