Prijava

Vaša prijava

Milinović i službeno u Gorici


Na današnjoj presici velikogoričkog drugoligaša sve je bilo u znaku najava od prije dva dana. Damir Milinović je od danas i službeno novi trener Gorice, a uz prisustvo svih gradskih medija i portala Sportnews koji nam je za ovu prigodu ustupio svoje fotografije to je i službeno objavljeno na današnjoj konferenciji za tisak koja je počala u pomalo neuobičajeno vrijeme u 10:55. Predsjednik Gorice Črnko u svom obraćanju objavio je da je u četvrtak nakon utakmice u Zadru došlo do sporazumnog raskida između kluba i braće Biškup, a kasnije je ostavku podnio i sportski direktor Igor Čalo. Črnko se zahvalio bivšim trenerima i sportskom direktoru i posebno naglasio da se klub i braća Biškup te Igor Čalo rastaju u prijateljskom ozračju. Spomenuo je također da Gorica ukoliko izuzmemo iskusnog Iliju Lončarevića koji je u klubu ostavio ogroman doprinos, nikad nije prežalila rastanak sa Damirom Milinovićem prije tri godine te da je Milinović jedan od ponajboljih stručnjaka koji su radili u Gorici. Upravo je to i bio razlog da nakon svih događanja proteklog vikenda Gorica uruči poziv Milinoviću što se na kraju i ostvarilo.

Predsjednik Skupštine Gorice Ervin Kolarec pozdravio je ovakvu klupsku odluku i zaželio novom treneru ne samo lijep nogomet već i povratak navijača na nogometne stadione, a posebno je pozdravio klupsko opredjeljenje da se na mjesto pomoćnog trenera postavi Damir Grlić.

Damir Milinović je u svojem obraćanju zahvalio na ukazanom povjerenju, primijetio je da se u klubu mnogo toga promijenilo nabolje od dana kada ga je napustio (tereni za treniranje, umjetna trava, nove prostorije) i obećao da će pod njegovim vodstvom momčad dati sve od sebe za pobjedu. Damir Grlić se također zahvalio na ukazanom povjerenju te obećao da će zajedno sa prvim trenerom učiniti baš sve za novu dimenziju Gorice i što bolje rezultate.

foto: Dragan Đukanović
sportnews.hr
foto: Dragan Đukanović
sportnews.hr
foto: Dragan Đukanović
sportnews.hr