Prijava

Vaša prijava

Nova sezona mininogometa u gradu


Mjesec listopad osim što nam donosi tmurije dane donosi nam i nova uzbuđenja za sve rekrativce i ljubitelje mininogometa u Velikoj Gorici i šire. 17. listopada pod okriljem sportskog centra Panadić započeti će treća sezona mininogometnog prvenstva Velike Gorice. Prvenstvo je kroz protekle dvije sezone ispunilo svrhu i u svome nastojanju okupilo preko 130 nogometaša rekreativaca koji su svaki vikend svoje slobodno vrijeme kratili uz najbitniju sporednu stvar na svijetu.
Nova sezona donosi i nova očekivanja pa shodno tome ispred organizacijskog odbora možemo garantirati da ćemo kao i u prijašnjim sezonama težiti onom najvažnijem, a to je igra, iskrenost i čar nogometne igre. Momčadi, kvaliteta nogometa i sustav natjecanja uz popratne sadržaje sve usmjereno ka tome da zadovoljstvo sudionika bude visoko.
Mininogometna sezona će biti podijeljena u dva dijela. Jesenski dio koji počinje 17. listopada predstavljat će Kup Velike Gorice, dok će na proljeće igrati gradsko prvenstvo. Oba dijela igrat će se jednokružnim liga sistemom istim pravilima kao i lani, a jedina razlika je u tome što će pobjednik kupa ostvariti plasman na završnicu Kupa Hrvatske, dok će pobjednik prvenstva predstavljati Veliku Goricu na državnoj završnici. Kotizacija za nastup na Kupu iznosi 990 kuna, a za tri prvoplasirane momčadi osigurane su nagrade sponzora.  Sve informacije o prijava i samome prvenstvu Velike Gorice mogu se dobiti kod Tomislava Hudine (095/9020-546) ili mkgorica@mkgorica.hr

gorica2016jesenplakat