Prijava

Vaša prijava

Oni su ‘Prvi April’ i ne šale se! Gostovanje na City radiju poslušajte ovog petka od 09 h!


Hit Records vam sa zadovoljstvom predstavlja novu zvijezdu na glazbenom nebu. Zanimljiva šestorka, bolje rečeno pet mušketira i jedna dama, kriju se iza naziva ‘<a href=”https://www.facebook.com/PrviaAprilOfficial?fref=ts”>Prvi April</a>’.  Imenom i prezimenom oni su Dorotea Sakač – vocal, Ivan Kukec – vocal, Matija Krnjak – gitara/saksofon, Nikola Šincek – klavijature, Davor Špoljar – bubanj i Tomislav Požgajec – bas gitara.
Ovu ekipu veže ljubav prema glazbi i veliko prijateljstvo, a odlično i energično vladaju pozornicom, pa su njihove ‘live’ svirke zapamćene po odličnoj atmosferi I zabavi. “Nije šala” naziv je novog singla Prvog Aprila, a ekipa iz banda nije krila zadovoljstvo – <em>‘Danas je jako velik dan za nas. Kao djeca sanjali smo nešto ovakvo, a danas se to napokon i ostvarilo. Sretni smo što nas je prepoznao izdavač za kojeg izdajemo svoj novi singl. Pjesma “Nije šala” je svojevrstan  početak jedne nove glazbene priče o kojoj smo dugo sanjali. Nadamo se da će i publika prepoznati ovakav glazbeni rukopis. Sretni smo zbog suradnje s Kikijem Rahimovskim i Ivanom Škuncom.’ </em><em>‘Naše mišljenje je da je vrijeme da se i mlađi autori pokažu u pravom svijetlu. Prvi April je specifičan naziv banda, a ovim singlom publici želimo pokazati da se ne šalimo i da ćemo zbog njih još više raditi, dokazivati se kako bi opravdali status u njihovim očima!’</em> – rekao je Ivan Kukec, pjevač Prvog Aprila!
Glazbu i tekst novog singla potpisuje Kristijan Rahimovski, dok je za aranžman i produkciju zaslužan Ivan Škunca. Pjesmu ‘Nije šala’ prati i video spot sniman pod redateljskom palicom Daria Godiča.
Prvi April će gostovati i kod nas! Ovog petka od 09 sati ne propustite promociju na City radiju!


Objava vijesti

Vatrogasna vježba Donjeg Turopolja