Prijava

Vaša prijava

Zaigrajte belu na turniru u Čičkoj Poljani


Drugi po redu belot kup ovog vikenda očekuje vas u subotu u Čičkoj Poljani. Organizatori su zadovoljni odazivom na prvi turnir i nadaju se da će ovo postati tradicija.

„Svrha ovog turnira je okupljanje, druženje i međusobno upoznavanje mještana Čičke Poljane, članova vatrogasnih društava te ostalih prijatelja i dobrih ljudi.“ istaknuo je predsjednik MO Čička Poljana Mladen Matanović.

Prijave su u tijeku, a nećete zakasniti ni ako se prijavite pred sam početak turnira. Prijaviti se možete putem maila na dvdcickapoljana@gmail.com, ili na telefon 098/1629-529.

„Kotizacija je 50 kuna po paru, čisto zbog podmirenja troškova. Za prva tri mjesta osigurane su medalje i prigodne nagrade. “ -rekao je Matanović, koji je podsjetio da se prošle godine natjecalo osamnaest ekipa, a očekuje se da ove godine taj broj bude i veći. Za prva tri mjesta osigurane su medalje i prigodne nagrade, te ostaje samo podsjetiti da će 2. Belot kup biti održan u prostorijama vatrogasnog doma u Čičkoj Poljani s početkom u 19 sati.

 


Glasnik 38-15

Vatrogasna vježba Donjeg Turopolja