Prijava

Vaša prijava

Predstavljen projekt “In poduzetnik”


Predstavljen je jednogodišnji projekt „In poduzetnik“ kojeg provodi Zagrebačka županija u partnerstvu s Obrtničkom komorom Zagreb. „Glavni cilj projekta je izrada interaktivne baze podataka o poduzetnicima i obrtnicima na području županije kako bi se poboljšala komunikacija između potpornih institucija i obrtnika-poduzetnika n terenu.“ – kaže voditeljica projekta, Gordana Radonić.

Ovaj projekt potiče poduzetničko obrazovanje u suradnji s 8 strukovnih škola u 8 gradova Zagrebačke županije, gdje će se za 200 učenika održati 15 radionica. Učenici će ostvariti kontakt s poduzetnicima i prikupiti podatke za interaktivnu bazu podataka. “ U ovom projektu ćemo povezati više poduzetnika da vide tko se čime bavi, da li postoji mogućnost za suradnju, da li mogu pojedini poduzetnici raditi određene stvari za druge, povezati se, te time unaprijediti svoju proizvodnju, poboljšati plasman i u konačnici rasti, što je i cilj Zagrebačke županije.“  – ističe Damir Fašaić, pročelnik za gospodarstvo Zagrebačke županije.

Vrijednost projekta je nešto manje od 300.000 kuna, a financira se iz Europskog socijalnog fonda. Kako se razvija projekt, svi zainteresirani moći će pratiti i na posebnoj web stranici www.in-poduzetnik.hr.