Prijava

Vaša prijava

Platili ste prijevoz, a niste trebali? ZET učenicima vraća novac za rujan!


Učenicima srednjih škola koji su za rujan 2015. godine kupili kupon po punoj cijeni, a ostvaruju pravo na subvenciju temeljem Odluke Vlade RH o sufinanciranju međumjesnog javnog prijevoza, ZET će vratiti novac. Ipak, za to je potrebno malo truda i vremena.

„ZET će obaviti povrat sredstava ukoliko su ispunjeni uvjeti o sufinanciranom prijevozu, a nakon što ZET-u budu doznačena sredstva. Obavijest o početku povrata sredstava bit će objavljena na internetskoj stranici ZET-a.“, poručuju iz te tvrtke.

Priložite potvrdu i račun

Za povrat sredstava potrebno je priložiti Potvrdu o podnesenom zahtjevu za povrat te račun o kupljenom kuponu. Zahtjev, odnosno Potvrda može se preuzeti na svim prodajnim mjestima ZET-a.
„Napominjemo, učenici koji ne preuzmu mjesečni kupon prema Odluci Vlade RH o sufinanciranju međumjesnog javnog prijevoza za listopad-prosinac, naknadno neće moći podnijeti Zahtjev za povrat sredstava.“, upozorio je ZET.

Iznimno, za navedene mjesece, povrat sredstava je moguć samo do posljednjeg dana u mjesecu za kupon tekućeg mjeseca bez podnošenja Zahtjeva, uz priloženu pretplatnu karticu i račun.

A nakon što sve ovo obavite, po svoj novac ćete morati u Zagreb, u Ozaljsku 105, na šaltere 3, 4 i 5., isključivo ponedjeljkom, srijedom i petkom od 7.30 do 15 sati te utorkom i četvrtkom od 7.30 do 18 sati.