Prijava

Vaša prijava

Oni su djeci bez roditelja učinili život ugodnijim


U današnje vrijeme rijetko tko može zamisliti život bez računala ili televizije, no, još uvijek postoje oni kojima TV prijemnik predstavlja luksuz. Kako članovi SOS Zajednice mladih Velika Gorica ne bi bili jedni od njih, pobrinuo se veliki prijatelj i partner SOS Dječjeg sela Hrvatska, Grundig Intermedia GmbH, Podružnica Hrvatska.

Nakon što su kuhinju, u kojoj se hrani 12 mladih iz SOS Zajednice u Velikoj Gorici, opremili korisnim kućanskim aparatom, perilicom posuđa, njihovi su ih partneri obradovali s čak šest televizora.
Jedan od ‘crnih ljepotana’ već se smjestio na zid dnevnog boravka SOS Zajednice mladih, dok je ostalih pet dobilo svoju funkciju u kućama SOS Dječjeg sela Lekenik.

Kako bi se uvjerio koliko je zapravo oplemenio svakodnevicu mladih, direktor Grundig-a Marijan Haramija, došao je u goste i družio se s mladima u ugodnom ambijentu dnevnog boravka i ‘najmirisnijem’ dijelu kuće – kuhinji.

Kako bi njihov život učinili ugodnijim, ljepšim i bezbrižnijim te pomogli SOS Udruzi u ostvarivanju misije sretnog djetinjstva kakvog zaslužuje svako dijete svojim rođenjem, sklopili su suradnju sa SOS Dječjim selom Hrvatska i dobili pouzdanog partnera za sva vremena.

Galerija fotografija: