Prijava

Vaša prijava

Tražite posao? Gorička Porezna uprava zapošljava dvoje djelatnika


Porezna uprava Ministarstva financija objavila je natječaje za prijam u državnu službu na određeno vrijeme. Za Područni ured Sjeverna Hrvatska traže višeg inspektora za nadzor poreza na dobit i doprinosa, dok su za Područni ured Središnja Hrvatska otvorena radna mjesta u više gradova, među kojima je i Velika Gorica.

U goričkoj Poreznoj upravi tako možete postati poreznik za utvrđivanje poreza i doprinosa građana ili viši upravni savjetnik za utvrđivanje poreza i doprinosa na dobit. Za oba radna mjesta traže jednog izvršitelja kao zamjenu za odsutnu službenicu.

Uvjeti za poreznika je završen preddiplomski sveučilišni studij ili stručni studij u trajanju od najmanje tri godine upravne, pravne ili ekonomske struke, jedna godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, položen državni stručni ispit i poznavanje rada na računalu.

Za višeg upravnog savjetnika trebate imati završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij, odnosno specijalistički diplomski stručni studij pravne ili ekonomske struke, četiri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, položen državni stručni ispit i znanje rada na računalu.

Detaljnije informacije o natječaju doznajte OVDJE.