Prijava

Vaša prijava

Tko to još ima? Domaćice iz Rožinca kolačima počastile sve posjetitelje na manifestaciji


Ulica Rožinec u Buševcu i ove je godine pretvorena u čarobnu blagdansku šetnicu. Kroz nju je u sklopu manifestacije ‘Božić u Rožincu’ prošetalo dvjestotinjak mještana i njihovih prijatelja iz Siska, Velike Gorice, Ogulinca, Lekenika i Vukovine.

Uz Božićne pjesme i blagdansku atmosferu, besplatno kuhano vino, čaj i kiflice posjetitelji su uživali i u božićnim kolačima koje su ispekle domaćice iz Rožinca. Također, imali su prilike i biti ocjenjivački žiri, birajući najukusnije kolače. Njih je ispekla Gabrijela Žugaj i obranila prošlogodišnju titulu najboljih kolača Rožinca.

„Kao organizatori iznenađeni smo odazivom i zahvalni svima koji su prepoznali naš trud da ove blagdanske dane u Rožincu pretvorimo u zajedničko druženje“, ističu iz Udruge Moj Buševec, koja će u četvrtak od 22 sata na Trgu Seljačke sloge organizirati doček Nove godine uz nezaobilazni vatromet.

„Udruga je pripremila besplatno kuhano vino i šampanjac tako da uz taktove Bečkog valcera uplešemo u Novu godinu. Zabave neće nedostajati, tako da su svi pozvani na Trg Seljačke sloge u Buševec na doček Nove 2016. godine.“, pozvao je predsjednik Udruge Danijel Rožić.

Galerija fotografija: