Prijava

Vaša prijava

Centar za djecu, mlade i obitelj organizira pomoć u učenju, a roditelje poziva u ‘Klub 3’


Ako vaše dijete ima problema s učenjem, pomoć možete potražiti u velikogoričkom Centru za djecu mlade i obitelj, gdje su u tijeku upisi na radionicu ‘Neke nove fore u učenju’. Edukacija je namijenjena i odlikašima koji žele efikasnije učiti. Stručnjaci će govoriti o tome kako uspješnije učiti, postići vještinu organizacije vremena i otkriti tajne motivacije i koncentracije.

„Polaznike učimo kako organizirati svoj radni dan, povećati motivaciju i koncentraciju te odabrati strategiju učenja koja je primjerena za svakog pojedinog učenika“, kaže ravnateljica Sanda Puljiz Vidović.

Radionica je namijenjena za učenike 6., 7. i 8. razreda osnovne škole, ali mogu joj se priključiti i srednjoškolci. Program će se odvijati u 11 susreta.

U tijeku su prijave i za ‘Klub 3’, namijenjen roditeljima djece u dobi od 1 do 3 godine koji imaju potrebu slobodno vrijeme provoditi sa svojim djetetom u strukturiranom i sigurnom okruženju, i koji ujedno žele podijeliti svoje roditeljsko iskustvo s drugim roditeljima dok se njihov mališan igra s drugom djecom.

„Roditelji će imati priliku bolje se upoznati s kreativnim tehnikama za najmlađu dob, brojalicama, zajedno se s djecom kretati preko prepreka, igrati zajedničke igre, plesati i kretati se po prostoru“, ističe  Puljiz Vidović.

Na obje radionice možete se prijaviti putem broja telefona 6231-734, osobno u Centru, na e-mail info@centar-dmo-vg.hr ili na facebook stranici Centra za djecu mlade i obitelj.